Cheers to new adventures
Vandaag start mijn Spaans- en surfkamp. Het voelt goed. Het klopt om verder te gaan. Ik heb ongelooflijk fijne dagen gehad hier in Villa Bonobo. Leuke mensen leren kennen en enorm genoten van de rust. Ik ben blij dat ik hier op deze plek terecht ben gekomen om rustig te landen, mijn draai te vinden en mijn lichaam de tijd en ruimte te geven om te rusten en te wennen aan mijn nieuwe woon- en leefomstandigheden én aan het weer. Vooral het weer was behoorlijk bewogen. Sinds gisteren schijnt voor het eerst de zon en dat voelt goed. In de eerste 1,5 week heb ik de nodige aardbevingen, zware onweer, overstromingen en heftige regenbuien meegemaakt. Call it a start… En zelfs daarin voelde ik me sterk, gegrond en volledig aanwezig in mezelf. Wetende dat ik in staat was om het te dragen en volledig in vertrouwen te blijven. Nieuwe avonturen en ervaringen. Want dat is uiteindelijk waar het voor mij over gaat. Het leven leven, nieuwe ervaringen op doen. Het leven echt tot op z’n diepst en hoogst ervaren. Met zo’n weersomstandigheden (in en buiten mezelf) kan ik dat absoluut afvinken. Volgende avontuur: leren surfen én mijn Spaans optimaliseren. Ik heb er zin in!
Cheers to new adventures